Компанія Lovecars, яку веде колишній ведучий Top Gear і британський гонщик Тіфф Ніделл, любить Ferrari F40. Рідкісний спортивний автомобіль був іконою з моменту його створення в 80-х роках, і ця популярність зберігається і донині.

Читайте Знай в Google News!

Ми вже бачили гонку F40 раніше, але вона була проти іншого Ferrari 488 Pista. Однак на цей раз F40 протистоїть McLaren P1-ще одному легендарному суперкару, випущеному обмеженим тиражем в попереднє десятиліття.

Різниця між цими автомобілями становить близько двох десятиліть, і, зрозуміло, за цей період відбулося багато інженерних досягнень, особливо в автомобільній промисловості.

Що ж, Ferrari F40 з його 2,9-літровим твін-турбо V8 видає 478 кінських сил (356 кіловат) і 425 фунт-футів (576 Нм) крутного моменту. Трохи за сьогоднішніми мірками, але майте на увазі, що F40 був представлений в 1987 році.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

McLaren P1, однак, рекламувався своєю ексклюзивністю і величезними показниками потужності, коли він був представлений в 2013 році. З більш потужним двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, яким рухає суперкар, що працює спільно з електродвигуном, P1 може видавати до 903 к.с. (674 кВт) і 723 фунт-фут (980 Нм). У порівнянні з F40 можна сказати, що це автоматична перемога для P1 через цифри-і ви будете праві.

Результати гонки можна побачити на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.