Генеральний директор Ferrari Луї Каміллері каже, що найближчим часом асортимент Prancing Horse не буде на 50 відсотків складатися з електромобілів. "Звичайно, не за мого життя", - так він висловив свої шанси під час телефонної конференції з прибутку бренду за третій квартал 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Майбутнє електромобілів Ferrari стало відомо під час бесіди, присвяченої питанням і відповідям. Адам Джонас з Morgan Stanley поцікавився, чи призведе повний перехід на електромобілі до створення менш складних транспортних засобів, які також будуть дешевше у виробництві. “Чи може це створити для Ferrari дуже велику можливість рентабельності, але при цьому надати вашим клієнтам найвищу продуктивність, яку вони очікують від Ferrari?",- запитав він.

McLaren P1 vs Ferrari F40, скріншот
McLaren P1 vs Ferrari F40, скріншот

Каміллері сказав, що ситуація не така проста, як думав Джонас. Ferrari ніколи не візьме купу готових компонентів електромобіля, втисне їх в автомобіль з гарцующей конем спереду і відправить у виставкові зали. Розробка електричної моделі, гідної престижного знака, зажадає створення дуже складної і спеціальної трансмісії.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.иа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.