Бос Tesla Ілон Маск швидко відреагував після того, як на цьому тижні співзасновник YouTube розкритикував його за допомогою інтернет-сленгу.

Читайте Знай в Google News!

Чад Херлі, який був співзасновником платформи перед тим, як продати її Google за 1,65 мільярда доларів в 2006 році, вступив в конфлікт з Маском після того, як помітив, що він не проявляв великої активності в соціальних мережах, оскільки підрахунок виборів 2020 року триває.

"Вісь его сьогодні досить спокійна", - написав Херлі, зазначивши також акаунти в Твіттері президента Дональда Трампа і кандидата, що став репером Каньє Уеста.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

І, будучи знайомим з інтернет-сленгом і мем-культурою, Маск завдав удару у відповідь в лічені хвилини, написавши в твіті “Ух ... Чад, чорт візьми", після чого в другому пості було додано:"досить бути чадом". Незабаром після цього Херлі відповів одним плачучим смайликом.

Як зазначає Urban Dictionary, термін " чад "широко використовується в Інтернеті для опису "великого придурка", часто"стереотипного молодого міського білого чоловіка, зазвичай холостого". Термін "що за чад" часто використовується в зневажливому сенсі для опису неприємної поведінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.