Сьогодні вранці, крім офіційної версії iOS 14.2 / iPadOS 14.2, Apple також випустила оновлення iOS 12.4.9 (16h5) для 14 старих моделей.

Оновлення доступне для iPhone 6, iPhone 6 Plus і новіших моделей. По суті, це оновлення містить виправлення кількох помилок. За даними Apple, iOS 12.4.9 надає важливі оновлення безпеки та рекомендується для всіх користувачів. Деякі функції доступні не у всіх регіонах і не на всіх пристроях Apple.

Читайте Знай в Google News!

Крім iPhone 6 і 6 plus, це оновлення також доступне для iPhone 5s, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 і iPod touch шостого покоління. Ці пристрої більше не підтримують iOS 13.

iPhone 12 mini, скріншот
iPhone 12 mini, скріншот

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомий аналітик Мінг-Чі Куо вже сказав, що першим Mac на базі ARM буде 13-дюймовий MacBook Pro. Apple вже оголосила, що Apple Silicon забезпечить кращу в галузі продуктивність і нові технології. Це включає розширене управління живленням для максимальної продуктивності і часу автономної роботи.

Apple також додасть підтримку технології Secure Enclave для забезпечення кращої в своєму класі безпеки. Apple також обіцяє високу продуктивність графічного процесора, який буде використовуватися разом з нейронними прискорювачами і технологіями машинного навчання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.