У мережу злили перші подробиці про камеру iPhone 13.

iPhone 12 тільки що випустили, але у нас вже є деяке уявлення про те, як може виглядати модельний ряд в наступному році - за словами аналітика TFI Securities Мінг-Чи Куо, iPhone від Apple 2021 року збереже новий форм-фактор і розміри екрану, представлені в лінійці iPhone 12, але запропонують поліпшену надшироку камеру на моделях високого класу Pro і Pro Max.

Читайте Знай в Google News!

Куо передбачив лінійку iPhone 12 і тепер, здається, збирається показати, чого очікувати від моделей 2021 року, майже за рік до їх запуску. Цього разу Куо каже, що надширока камера Pro і Pro Max буде оновлена з поточної п'ятиелементної лінзи f/2.4 до шестиелементної лінзи f / 1.8 з автофокусом. Велика діафрагма повинна пропускати більше світла, потенційно покращуючи знімки при слабкому освітленні, і нам цікаво подивитися, чи можуть автофокусування і збільшена кількість лінз полегшити отримання чудових надшироких знімків.

iPhone 12 Pro, скріншот
iPhone 12 Pro, скріншот

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно ми стали свідками того, як Apple резервує кращі камери для своїх найдорожчих iPhone: iPhone 12 Pro Max отримав більший сенсор і оптичну стабілізацію зображення із зсувом сенсора для основної камери, а також довший телеоб'єктив. Правда, великі зміни будуть вже в наступному році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без оголошення Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.