Попередні замовлення на iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max офіційно відкриті, і разом з цим Apple також запропонувала Додаткові ціни та інформацію про випуск наступної хвилі аксесуарів для iPhone 12, включаючи зарядний пристрій MagSafe Duo і шкіряні чохли для нових телефонів.

Читайте Знай в Google News!

MagSafe Duo офіційно отримав цінник в 129 доларів, який включає в себе саме зарядний пристрій (яке може заряджати як Apple Watch, так і iPhone 12 одночасно) і кабель USB-C для Lightning довжиною 1 метр. У цю ціну не входить блок живлення, хоча Apple рекомендує вам купити власний блок живлення USB-C потужністю 20 Вт за додаткові 19 доларів. І хоча Apple оновила сторінку продукту, ще немає дати випуску або можливості попереднього замовлення - просто зверніть увагу, що зарядний пристрій "скоро з'явиться".

MagSafe Duo, gizchina

Враховуючи, що звичайний зарядний пристрій MagSafe коштує 39 доларів, а зарядний пристрій USB-C для Apple Watch коштує 29 доларів, ви платите неабияку суму за фактор зручності, хоча в порівнянні з існуюча док-станція для зарядки Apple Watch за 79 доларів це не така вже й велика різниця.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Точно так само новий варіант шкіряного футляра також отримав ціну в 129 доларів (ціна однакова, незалежно від того, купуєте ви його для iPhone 12 mini, iPhone 12/12 Pro або iPhone 12 Pro Max).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без оголошення Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.