Microsoft оголосила про велику кампанію з просування Xbox Series X в Новій Зеландії. Xbox ANZ проводить подію в Квінстауні, Нова Зеландія, де технологічний гігант перетворить новозеландське місто на "Грінстаун".

Читайте Знай в Google News!

Частково це включає, мабуть, встановлення гігантського холодильника Xbox Series X на воді в місті.

"Квінстаун, одне з небагатьох місць у світі, яке відповідає візуальній якості консолей Xbox наступного покоління, де з настанням сутінків почнеться казкове шоу "Грінстаун" в обрамленні гірського хребта Ремаркаблс",-повідомляється Xbox в прес-релізі.

Пряма трансляція буде проходити на сторінках Xbox ANZ в Facebook, Twitter, YouTube і Twitch.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Подія включатиме "абсолютно новий ігровий процес" з такими іграми, як Assassin's Creed Valhalla і Destiny 2: Beyond Light, які повинні з'явитися під час годинного шоу.

"Ми дуже раді відзначити запуск Xbox Series X і S. Нова Зеландія і Австралія будуть першими в світі, хто представить нашим фанатам консолі наступного покоління", - сказав Бос Xbox ANZ Ден Джонсон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без згоди Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.