Ми всі чули вираз "квадратний кілочок у круглому отворі", і цей кліп показує, що може статися, якщо ви спробуєте в'їхати на великій квадратній вантажівці в круглий тунель.

Читайте Знай в Google News!

Це відео було знято в Лейк-Форест, Каліфорнія, на ділянці дороги, яка, здається, проходить під залізничною лінією. Зазвичай ви очікуєте знайти простий міст, по якому можна проїхати залізничні колії, але замість цього є два окремих тунелі.

На відео Reddit видно, що водій вантажівки U-Haul намагався проїхати через тунель, але через форму і розмір вантажівки він просто не міг влізти. Ще невідомо, що сталося далі, але ми припускаємо, що водій, ймовірно, відкотився назад після того, як усвідомив свою помилку.

Square peg in a round hole from Dashcam

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цікаво, що відео показує, що прямо перед тунелем є низько висить жовтий бар'єр, який повідомляє автомобілістів про те, чи повинні вони або не повинні намагатися проїхати через нього. Ми припускаємо, що вершина вантажівки потрапила в цей бар'єр, і це повинно було бути достатньо, щоб водій не продовжував рух.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без згоди Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.