Ілон Маск повідомив, що в п'ятницю Tesla збере інженерів "особисто" на споруджуваній великій фабриці Gigafactory в Німеччині.

Читайте Знай в Google News!

В даний час країна знаходиться під ізоляцією через коронавірус до 30 Листопада. Це перешкоджає непотрібним поїздкам, адже більшість можуть працювати з дому. У четвер генеральний директор Tesla заявив у Твіттері, що він шукає "інженерів-асів" для місця, яке є першим великим європейським заводом Tesla.

Він надав адресу електронної пошти, на яку користувачі можуть надсилати свої резюме, і сказав, що співбесіди будуть проводитися на місці.

Суперкар от Tesla, motor1
Суперкар от Tesla, motor1

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Американська компанія з виробництва електромобілів планує найняти до 12 000 чоловік на заводі недалеко від Берліна і щорічно виробляти там 500 000 автомобілів.

Маск оголосив про плани будівництва заводу в листопаді 2019 року. Він сказав, що завод, який планує почати виробництво в 2021 році, а завод буде виробляти Tesla Model Y.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без згоди Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.