PlayStation 5 буде запущена в четвер, 12 листопада, і Sony опублікувала великий FAQ, в якому міститься безліч деталей про нову консоль. У FAQ повідомляється, що Ви зможете грати в навіть більше ігор, ніж ви могли очікувати, на PS5.

Читайте Знай в Google News!

Відповідно до поширених питань, ігри для PS5 будуть безкоштовними, а це означає, що Ви зможете грати в ігри з інших країн без будь-яких проблем. Це може мати велике значення, якщо, наприклад, в Японії випущена гра, в яку ви хочете пограти, але у неї немає офіційного випуску в США. Ця гра як і раніше буде працювати на вашій PS5.

Sony PlayStation 5, gizchina

PS5 також буде підтримувати Хмарний ігровий сервіс Sony PlayStation Now, а це означає, що Ви зможете грати в старіші ігри для PlayStation, ніж передбачалося. PS Now дозволяє завантажувати і транслювати певні ігри для PS4, але також дозволяє транслювати деякі ігри для PS3 і PS2.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Sony вже заявила, що більшість з більш ніж 4000 ігор для PS4 будуть працювати на PS5, і ранні тести показують, що багато ігор для PS4 на новій консолі працюють ще краще. Компанія також надає передплатникам PlayStation Plus доступ до деяких з найпопулярніших хітів PS4 через колекцію PlayStation Plus на вашій PS5.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.