Pokéshopper випускає Metapod в натуральну величину в квітні 2021 року, який може вмістити людське тіло, яке, сподіваюся, все ще живе. Це костюм? Спальний мішок? Втім, фанати точно будуть в захваті.

Читайте Знай в Google News!

Аккаунт сайту в Twitter люб'язно поділився зображенням своїх специфікацій в тому, що, як мені здається, також служить свого роду діаграмою "як вставити тіло". Замість того, щоб пояснювати це словами, давайте просто подивимося на це разом:

По суті, це Метапод, один з покемонів з всесвіту Pokemon, так що фанати відразу ж його розкупили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.