Оригінальний Doom і Doom 2 може бути близько 30 років, але все ще є наполегливі гравці, які постійно створюють і грають в карти. Тепер один з найуспішніших гравців у Doom на YouTube випустив мод, який замінює всю звукову бібліотеку обох ігор на звуки, створені за допомогою голосу цього гравця.

Читайте Знай в Google News!

Відео, завантажене іншим користувачем YouTube, показує модифікацію в дії. Він замінює всі звукові файли гри, включаючи всі звукові ефекти, Музичні треки і стогони монстрів. Якщо ви коли-небудь хотіли послухати, як монотонний чоловік відтворює зрив Metallica No Remorse своїм ротом, це саме те, чого ви чекали. Включений навіть навколишній гул бензопили.

WAD був зроблений в жарт, щоб відсвяткувати рубіж в 100 тисяч передплатників. Децино-ютубер, який спеціалізується на проходженні складних або відомих Doom WAD, часто з більш складними умовами, такими як швидкі монстри. Недавнє оновлення для Doom 1 і 2 в Steam додало в гру новий рівень складності, Ultra-Violence Plus, а також поліпшив режим гри на смерть.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.