"Цифровий терапевт" використовує Apple Watch для відстеження рухів тіла і частоти серцевих скорочень для створення профілю сну. Під час кошмару Розумні годинник видають серію вібрацій.

Читайте Знай в Google News!

Apple Watch працюють як багатофункціональні носяться пристрої для моніторингу стану здоров'я. Apple Watch Series 4, Series 5 і Series 6 дозволяють користувачам зробити електрокардіограму, щоб краще зрозуміти своє серцебиття і можливі попереджувальні знаки. Раніше в цьому році Apple додала оксиметр кисню в крові до останніх Apple Watch Series 6, що дозволяє користувачам вимірювати свій поточний рівень кисню в крові. Ці нові можливості можуть бути своєчасним доповненням в умовах пандемії коронавірусу. У п'ятницю Федеральне управління з лікарських засобів дозволило новий пристрій, який допоможе зменшити кількість кошмарів, пов'язаних з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР).

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Багато людей, які страждають посттравматичним стресовим розладом, відчувають такі симптоми, як проблеми з концентрацією уваги, дратівливість, порушення сну, регулярні кошмари і багато іншого. За даними Національного центру посттравматичних стресів, від 71% до 96% людей з посттравматичним стресом страждають від кошмарів. Існує безліч варіантів лікування, включаючи терапію та фармацевтичні препарати, щоб допомогти людям з посттравматичним стресом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.