Виробництво Ford Bronco Sport 2021 року почалося в кінці жовтня, за кілька місяців до того, як повнорозмірний Bronco з'явиться на виробничій лінії.

Читайте Знай в Google News!

Інформація, отримана Ford Authority, показує, що 26 жовтня Ford приступив до виробництва Bronco Sport на складальному заводі Ford Hermosillo в Мексиці. Виробництво почалося лише через кілька днів після запуску офіційного онлайн-конфігуратора для Bronco Sport.

У той час як його запуск був затьмарений його більшим і більш орієнтованим на бездоріжжя побратимом, Bronco Sport має всі необхідні інгредієнти, щоб стати хітом серед покупців позашляховиків.

2021 Bronco Sport, gizchina

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для Bronco Sport доступні два варіанти двигуна. В основі модельного ряду знаходиться 1,5-літровий трициліндровий двигун EcoBoost, який розвиває 181 к.с. і 257 Нм крутного моменту, в той час як флагманські моделі Badlands і First Edition стандартно поставляються з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном EcoBoost. забезпечує 245 к.с. і 275 фунт-фут (372 Нм) крутного моменту. Обидва двигуни в стандартній комплектації з'єднані з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, а 2,0-літрові моделі оснащені підрульовими перемикачами на рульовому колесі.

Хоча ми очікуємо, що більшість ентузіастів бездоріжжя виберуть повнорозмірний Bronco, Sport як і раніше дуже хороший на пересіченій місцевості. Наприклад, він включає в себе підвіску для бездоріжжя і систему управління ландшафтом з сімома режимами GOAT (Goes Over Any Terrain), включаючи нормальний, Еко, спорт, слизький і пісок. Bronco Sport також поставляється з системою Trail Control, яка по суті є круїз-контролем для бездоріжжя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.