У Каліфорнії є безліч неймовірних доріг, які залучають автолюбителів з усіма видами автомобілів. На жаль, деякі ділянки цих гірських доріг досить небезпечні, в чому вже переконався водій цього маслкара.

Читайте Знай в Google News!

На цьому відео від служби буксирування Pepe показано, що потрібно, щоб знайти машину, яка зірвалася з обриву в сонячній Каліфорнії. Майте на увазі, що це не перше відео, яке ми бачили, коли Евакуатор витягує Ford Mustang.

Подробиці інциденту незрозумілі, але цілком очевидно, що водій занадто швидко звернув на поворот і зісковзнув з обриву гори. За словами одного з поліцейських, присутніх на місці події, власник "Мустанга" поїхав кататися після того, як встановив на маслкар новий комплект коліс.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Хоча Відео з розбитими Мустангами стали чимось на зразок жарту серед ентузіастів, сумно бачити, що Mustang GT повністю зруйнований таким чином. Автомобіль явно кілька разів котився з гори і ледь впізнаваний; дах обвалюється, всі стекла розбиті, післяпродажні колеса зруйновані, і жодна панель кузова не уникла пошкоджень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.