Якби ви їхали по шосе, і одна з задніх шин вашого автомобіля спустилася, ви б з'їхали на узбіччя, вірно? Що ж, водій цієї Honda Civic не згоден з таким рішенням.

Читайте Знай в Google News!

Цей кліп був знятий 19 жовтня в Уіппані, штат Нью-Джерсі, на міжштатній автомагістралі 287 і показує жінку, що їде по шосе зі швидкістю 96 км / год на ободі заднього колеса з боку водія.

На відео не показаний момент, коли шина вибухнула, але, судячи з пошкодження задньої лівої частини автомобіля, здається очевидним, що вона не просто відірвала кут заднього бампера, але і пошкодила колісну арку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вигляд Civic, що їде по шосе на своєму ободі, явно залишив водія вантажівки, що знімає цей кліп, приголомшеним-і ми не звинувачуємо його, так як це дійсно дивне видовище.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.см