Якщо ідея кросовера Mercedes-Maybach за 160 500 доларів викликає у вас тремтіння, ви можете розслабитися, оскільки компанія вносить останні штрихи в ультра-розкішний S-клас.

Читайте Знай в Google News!

Спійманий практично нічим не прикритий, автомобіль слід по стопах оновленого S-класу, представленого у вересні. Однак є кілька підказок, що це не типова модель, і вона починається з унікальної решітки з вертикальними смугами.

Зміни більш очевидні з боку, оскільки Mercedes-Maybach S-Class має подовжену колісну базу і довші задні двері. Поки невідомо, якої довжини буде ця модель, але у Maybach колісна база збільшена на 7,9 дюйма (201 мм).

Крім збільшених габаритів, модель отримала додаткову хромовану обробку і значки Maybach на задніх стійках. Ми також можемо побачити унікальну вихлопну систему, яка перегукується з тією, що є на модельному GLS.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

2021 Mercedes-Maybach S-Class, carscoops

Найбільші зміни очікуються в салоні, так як Maybach повинен мати задні сидіння з регулюванням, підніжки, а також функції обігріву, вентиляції та масажу. Швидше за все, вони будуть розділені центральною консоллю на всю довжину, на якій встановлений планшет, що забезпечує легкий доступ до різних налаштувань автомобіля. Ми також можемо очікувати розважальну систему на задніх сидіннях з двома 11,6-дюймовими дисплеями.

Очікується, що 2021 Mercedes-Maybach S-Class буде представлений на автосалоні в Гуанчжоу 20 листопада, тому ми, ймовірно, скоро дізнаємося всі подробиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.