Оновлення Windows 10 October 2020 Patch Tuesday страждають через недолік, через який деякі користувачі не можуть оновлювати продукти Office. В іншому документі підтримки Microsoft визнала, що Windows 10 страждає від проблеми втрати сертифіката, коли Ви оновлюєте системи за допомогою ISO та інших інструментів установки носіїв.

Читайте Знай в Google News!

Багато користувачів повідомляють, що Жовтневий патч Windows 10 призводить до проблем з провідником і помилок типу "синій екран смерті". Хоча Microsoft ще не підтвердила повідомлення про збої системи, здається, є ще одна помилка, яка впливає на здатність Microsoft Office 365 завантажувати виправлення в деяких системах.

Після застосування оновлень, випущених у вівторок за жовтень 2020 р., користувачі отримують повідомлення про помилки при спробі оновити свій пакет Office для підвищення продуктивності. З'являється повідомлення " не вдалося завантажити файл Office 365, помилка =".

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Twitter інженер Microsoft Девід Джеймс випустив попередження для користувачів, які розгортають оновлення за жовтень 2020 року. За словами Девіда Джеймса, Жовтневий вівторок 2020 року може перешкодити Configuration Manager і Memcm завантажувати оновлення Office 365.

Помилка проявляється як у клієнті Windows 10, так і в Windows Search після встановлення виправлення за жовтень 2020 року.

Microsoft відомо про проблеми в оновленні Windows 10 за жовтень 2020 року, але компанія ще не задокументувала обхідний шлях. На даний момент, якщо у вас виникли проблеми з оновленням, вам потрібно видалити виправлення та оновити продукти Office у системі без виправлень, а потім перевстановити Жовтневе виправлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.