Компанія Apple провела третю за рахунком презентацію за цю осінь з презентацією нових гаджетів, і цього разу презентація торкнулася комп'ютерів і ноутбуків компанії на власних чіпсетах.

Читайте Знай в Google News!

У червні 2020 року Apple анонсувала перехід комп'ютерів Mac на процесори Apple Silicon, спроектовані компанією на основі мобільної архітектури ARM.

Нові комп'ютери будуть працювати під управлінням настільної операційної системи MacOS Big Sur, виробник стверджує, що перехід на нову платформу не повинен сильно вплинути на працездатність популярних додатків, включаючи пакет творчих редакторів Adobe, з яким користувачі Windows 10 відчувають затримку.

Новий MacBook Air з M1

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За новинку доведеться заплатити від 999 доларів, залежно від модифікації.

Новий чіп М1 для ноутбуків

За словами компанії, новий чіпсет використовує в 10 разів менше енергії, якщо порівнювати з конкурентами, що позитивно позначиться на автономності гаджетів.

MacOS Big Sur отримає значний приріст у швидкості

Операційна система буде працювати набагато швидше на нових чіпсетах компанії.

За словами компанії, всі додатки вже оптимізовані для роботи на новому чіпсеті M1.

Мобільні ігри на ноутбуках

Apple нагадала про роботу мобільних ігор на ноутбуках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.иа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.иа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.