Двом розробникам Apple було дано зелене світло на просування носіння масок у своїх додатках для наклейок для iOS після того, як Apple раніше відмовила у впровадженні цих емодзі з простої причини - "недоречно посилаються на пандемію COVID-19".

Читайте Знай в Google News!

Як може дружня наклейка в масці бути недоречною посиланням на COVID-19, особливо якщо у Apple є свої власні смайлики в масці?

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Не зовсім зрозуміло, чому їм було відмовлено з самого початку, але Apple заявляє, що була обережна тільки з тим, щоб дозволити медичним установам і офіційним установам охорони здоров'я згадувати "COVID-19" в назвах своїх додатків або метаданих. Як Apple, так і Google мають політику, спрямовану на те, щоб пошукові запити COVID-19 вказували на додатки, які дійсно можуть допомогти вам захистити себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.