Колишній співробітник ініціативи Чана Цукерберга подає скаргу через расову дискримінацію, стверджуючи, що благодійна організація недоплачує і недостатньо просуває по службі темношкірих співробітників.

Читайте Знай в Google News!

Раймонд Холгадо, який працював у CZI з 2018 по середину 2020 року, вчора подав позов до Каліфорнійського департаменту справедливого найму та житла. Холгадо каже, що йому платили менше, ніж білим колегам з аналогічним досвідом, йому відмовляли в просуванні по службі і просили виконувати роботу, яка не входить в його обов'язки. Він називає цю проблему частиною більш серйозної проблеми гонки в CZI. "Темношкірі співробітники, які хочуть просунутися в рамках організації, закриваються і називаються занадто напористими або агресивними, в той час як не-чорношкірих співробітників заохочують", - пише Холгадо.

Марк Цукерберг, фото Getty Images
Марк Цукерберг, фото Getty Images

CZI була заснована в 2015 році генеральним директором Facebook Марком Цукербергом і його дружиною Прісциллою Чан, яка керує повсякденною діяльністю організації. Ініціатива фінансує різні цілі, включаючи освітні програми та дослідження хвороб. Проте в останні місяці співробітники скаржилися на його підхід до расової несправедливості.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.