VanMoof-останній виробник електронних велосипедів, який видалить програмне забезпечення, яке дозволяє його електронним велосипедам пропонувати потужність за допомогою педалей за межами обмеження ЄС в 25 км / год. опція, яка обманює Європейські обмеження швидкості, буде видалена 17 листопада з оновленням Програми VanMoof, яке буде застосовуватися в усьому світі.

Читайте Знай в Google News!

Всі нові Електровелосипеди VanMoof S3 і X3, незалежно від країни, оснащені одним і тим же двигуном, виготовленим за індивідуальним замовленням, який забезпечує постійну потужність 250 або 350 Вт і пікову потужність 500 Вт. Налаштування регіону за замовчуванням в додатку VanMoof дозволяє власникам за межами США вибирати більш швидкі і потужні обмеження США, навіть якщо вони знаходяться в Європі. У США електричні велосипеди зазвичай обмежені швидкістю 32 км/год.

"За останні місяці у нас було кілька випадків у Німеччині, коли наші водії зупиняли поліцію просто за те, що вони змогли перевищити стандартну межу ЄС на 25 км/год, перейшовши на Налаштування країни США в нашому додатку", - говорить співзасновник VanMoof Тіс Карльє в своєму блозі. "Ми вносимо зміни 17 листопада, щоб уникнути обговорення дотримання цих законів".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.