YouTube Music зараз є чемпіоном Google з потокового передавання музики, і сьогодні він отримує серйозне оновлення, яке виводить персоналізацію на абсолютно новий рівень.

Від семи нових персоналізованих плейлистів до домашнього екрана з вкладками, який дає швидкий доступ до рекомендацій на основі дій, сьогоднішнє оновлення робить доступ до музики, яку ви хочете слухати, простіше, ніж будь-коли.

Читайте Знай в Google News!

Сьогоднішні зміни в списку відтворення, безумовно, вітаються і роблять YouTube Music трохи привабливішим у порівнянні з альтернативами, такими як Spotify. Ваш мікс перейменовується в My Supermix, але головне те, що тепер користувачі будуть бачити до семи додаткових міксів, в кожному з яких є свій вибір музики в залежності від того, що ви хочете почути. Це стане в нагоді, коли ви точно не знаєте, що слухати, але маєте на увазі певну атмосферу. Нові мікси доступні на смартфонах і в браузерах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, в додатку тепер буде "панель активності", яка забезпечує легкий доступ до чотирьох функцій: тренування, концентрація, розслаблення і дорога на роботу. При натисканні на одну з дій відкривається його спеціальна домашня сторінка з плейлистами і рекомендаціями, які добре поєднуються з обраним заходом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.