Після того, як в минулі вихідні в Південній Флориді обрушився тропічний шторм Eta, багатьом водіям довелося вести свої автомобілі через паводкові води. Особливо погано було в Майамі, де зняли жовтий Lamborghini Huracan Spyder, який йшов по вулиці майже повністю під водою.

Читайте Знай в Google News!

Завдяки середньомоторному компонуванню Lambo міг рухатися вперед, здавалося, безперервно. Добре це чи ні - зовсім інша справа.

Відео про це "досягнення" потрапили в Twitter, а потім і в різні засоби масової інформації, і люди в цілому були вражені здатністю Lambo продовжувати там, де застрягли інші. Однак ми не можемо не дивитися на речі по-іншому.

Насправді не має значення, де був двигун і наскільки дорога машина, в якій ви знаходитесь. Намагатися проїхати по затопленій вулиці-дійсно погана ідея, якщо тільки ви не перебуваєте в чомусь масивному, наприклад, в надпотужному пікапі або автомобілі з дійсно високий кліренсом.

Повінь повинна бути рівнозначною тому, щоб негайно розвернутися і знайти безпечне місце для паркування або, принаймні, шлях, через який ви не затопите половину своєї машини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.