У серпні Porsche оголосила, що оновлений Panamera Turbo став найшвидшим "представницьким автомобілем", коли він подолав трасу Нюрбургрінг-Нордшляйфе за 7: 29,81.

Читайте Знай в Google News!

Цей рекорд вже побили, оскільки Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC + є "найшвидшим автомобілем класу люкс на Північній петлі".

Згідно з Mercedes, рекорд був побитий інженером-розробником Деміаном Шаффертом, який опублікував "офіційно виміряний і нотаріально завірений" час: 7: 23.009 і 7: 27.800 хвилин. Обидва вони швидше Panamera Turbo, а це означає, що GT 63 S 4MATIC + "повернув собі корону в цьому класі всього за три місяці".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Mercedes далі сказав, що автомобіль був "повністю стандартним", але добре обладнаний для цього завдання, оскільки у нього є твін-турбо 4,0-літровий двигун V8, який видає 630 к.с. (470 кВт / 639 К. С.) і 664 фунт-фут (900 фунтів). Нм) крутного моменту. За підтримки дев'ятиступінчастої коробки передач і орієнтованої на продуктивність системи повного приводу автомобіль може розганятися від 0 до 100 за 3,2 секунди, а потім розганяється до максимальної швидкості 315 км/год.

Після рекордного кола Шафферт сказав: "незважаючи на те, що я супроводжував наш GT 63 в процесі його розробки вже кілька років, завжди вражає те, наскільки широке поширення ми змогли досягти з цим ексклюзивним автомобілем". Він додав, що модель має подвійну індивідуальність, оскільки вона зручна і оснащена інтелектуальними функціями безпеки, а також пропонує "надзвичайно високий рівень динаміки і точності водіння".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.