Xbox Series X може підняти м'яч для пінг-понгу, а також грати в ігри зі швидкістю 4K і 60 кадрів в секунду, якщо вірити сумнівній вірусній фотографії.

Читайте Знай в Google News!

Останнім часом в мережі з'явилося зображення консолі в її вертикальній орієнтації з вентиляційними отворами нагорі, використовуваними для утримання в повітрі м'яча для пінг-понгу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Негайною відповіддю на це фото, що зробило хід, стала вимога від Microsoft почати упаковувати м'яч для пінг-понгу з кожною консоллю Xbox Series X, в ідеалі-зеленого кольору , щоб люди могли відтворити плавучу заставку оригінальної консолі Xbox будинку. Однак, як зазначає IGN, в іншому відео показано, як вентиляційні отвори ледь смикають пір'їнка, розміщене на верхній частині консолі. Це ставить під серйозне питання правдивість вихідної фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.uа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.