Apple уважно стежила за численними антимонопольними розслідуваннями в минулому році після того, як розробники додатків, такі як Spotify і Rakuten, звинуватили компанію в несправедливому використанні власних додатків Apple перед своїми.

Читайте Знай в Google News!

Але Apple, здається, працює над новою функцією, яка могла б вирішити принаймні одну з поширених проблем, активно пропонуючи сторонні програми (програми, які Apple не робить) користувачам iPhone та iPad під час першого налаштування своїх пристроїв. Чи буде Apple пропонувати Spotify разом з Apple Music? Цілком можливо.

Apple, фото Getty Images
Apple, фото Getty Images

9to5Mac виявив цю функцію в новій бета-версії iOS 14.3, і з супровідного тексту досить ясно видно, що ця функція призначена для тих країн, які погано ставляться до поточної позиції Apple. "Відповідно до вимог регіонального законодавства, продовжуйте переглядати доступні програми для завантаження", - говорить частина коду, припускаючи, що він буде розгорнутий тільки в тих регіонах, де Apple вважає за необхідне це зробити.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.