Instagram вперше за багато років вносить серйозні зміни в дизайн головного екрану.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні компанія оголосила, що додає вкладки Reels і Shop на головний екран, інформуючи про пріоритети компанії. Вкладка Reels, звичайно, приведе користувачів до Reels, коротких відео, подібних до TikTok. На вкладці "Магазин" відображатимуться персональні рекомендації, добірки редакторів, вибрані каналом @shop, відеоролики для покупок і колекції нових продуктів. Обидві вкладки дозволяють людям знайти на платформі те, що вони хочуть, і відразу ж перейти до неї.

Instagram, facebook

Вкладка "подобається", а також вкладка "створити", де люди завантажують фотографії, переміщаються у верхній правий кут поруч з поштовою скринькою вхідних повідомлень.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ми не ставимося до цих змін легковажно - ми давно не оновлювали головний екран Instagram", - написав у своєму блозі глава Instagram Адам Моссери. "Але те, як люди створюють культуру та насолоджуються нею, змінилося, і найбільший ризик для Instagram полягає не в тому, що ми змінюємося занадто швидко, а в тому, що ми не змінюємося і стаємо неактуальними. Ми раді новому дизайну і вважаємо, що він дає додатку таке необхідне оновлення, залишаючись при цьому вірними нашій основній цінності - простоті".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.