Apple iPhone 12 Pro Max надійде в продаж сьогодні. Однак вже зараз в мережі є купа свіжих зображень iPhone 12 Pro Max. На розбиранні видно частини материнської плати і акумулятора цього смартфона. Оскільки серія iPhone 12 була ретельно перевірена на наявність акумулятора, вся увага зосереджена на акумуляторі.

Читайте Знай в Google News!

Судячи з зображень, через більший модуль камери материнська плата iPhone 12 Pro Max така ж, як у iPhone 12 і 12 Pro. Він переміщується з правого боку попереднього покоління на ліву, щоб звільнити місце для слота для SIM-карти. Варто відзначити, що материнська плата iPhone 12 Pro Max коротше, ніж у iPhone 12 Pro.

Розбирання також підтвердила ємність акумулятора iPhone 12 Pro Max. Ємність L-подібної батареї зменшилася в порівнянні з попереднім поколінням. На цей раз Apple використовує батарею на 3687 маг на моделі Pro Max. Торішній iPhone 11 Pro Max мав ємність 3969 маг.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак розбирання не показує ніякої інформації про модель флеш-пам'яті, основний смузі частот і інших компонентах iPhone 12 ProMax. Звичайно, ми очікуємо більш детального розбирання цього смартфона в міру його надходження на ринок. В цілому, з акумулятором трохи більше 3500 мАг, iPhone 12 Pro Max потребує великої оптимізації програмного забезпечення, щоб акумулятор працював досить довго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.