ACG (що означає Angry Centaur Gaming, також відомий як Джеремі Пентер) - це YouTube-канал, який часто переглядає нові і готуються до випуску гри. З більш ніж 700 000 підписників на YouTube, це, безумовно, можна назвати впливовим, тому йому вдалося закінчити попередній перегляд PlayStation 5.

Читайте Знай в Google News!

На жаль для ACG, у нього так і не було можливості оглянути свою PS5. Вчора він повідомив, що його попередня версія PlayStation 5"на 100% мертва".

"У мене були проблеми з відновленням сховища, про які повідомляли інші, але моя переросла в повні помилки і проблеми з мережею/завантаженням", - написав ACG на початку своєї гілки в Twitter. "Sony і я працювали над усуненням неполадок, коли консоль повністю померла".

По суті, це мало не перший випадок, коли консоль зламалася ще до запуску ігор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.иа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.