Джефф Безос назвав 16 екологічних організацій, які сьогодні отримають першу частину свого 10-мільярдного фонду для боротьби зі зміною клімату в Instagram. У сукупності вони отримають 791 мільйон доларів від найбагатшої людини на Землі, хоча Безос не уточнив, скільки піде кожній групі.

Читайте Знай в Google News!

"Останні кілька місяців я навчався у групи неймовірно розумних людей, які зробили справою свого життя боротьбу зі зміною клімату і його впливом на спільноти по всьому світу", - сказав Безос в Instagram. "Мене надихає те, що вони роблять, і я радий допомогти їм у розширенні". Генеральний директор Amazon оголосив про створення свого особистого 10-мільярдного Фонду Bezos Earth Fund в лютому.

Джефф Безос - глава Amazon
Джефф Безос - глава Amazon

Його фонд еквівалентний більш ніж 7 відсоткам його чистої вартості. Це також в 10 разів більше, ніж у 2018 році пожертвували благодійні фонди в усьому світі на зусилля з уповільнення зміни клімату. Для свого першого раунду фінансування Безос вирішив підтримати кілька застарілих організацій з усталеною історією захисту інтересів планети. Його вибір одержувачів досі свідчить про підтримку основних екологічних груп, що об'єдналися на підтримку нової політики і досліджень в області зміни клімату.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.