За словами компанії, нещодавня атака програм-вимагачів на Capcom могла поставити під загрозу особисті дані приблизно 350 000 чоловік.

Ця інформація включає імена, адреси, дати народження, номери телефонів, паспортні дані, "кадрову інформацію" і багато іншого. У список входять люди з Японії та Північної Америки.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні на своєму веб-сайті Capcom повідомляє, що 2 листопада закрила свої системи і почала розслідування. Потім компанія підтвердила "цільову атаку проти компанії з використанням програми-вимагача, яка знищила і зашифрувала дані на її серверах" з боку організації, що вимагає викуп. "Оскільки загальна кількість потенційно скомпрометованих даних не може бути конкретно встановлена через проблеми, включаючи деякі журнали, які були втрачені в результаті атаки, Capcom перерахувала максимальну кількість елементів, які, на її думку, потенційно можуть бути порушені в даний час," - йдеться в повідомленні компанії.

хакер
хакер

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Capcom підтвердила, що особисті дані дев'яти колишніх і нинішніх співробітників були розкриті, в той час як доля більшої частини інформації про клієнтів і ділових партнерів залишається під питанням. "Capcom продовжить розслідування, починаючи з контактів з тими людьми та іншими зацікавленими сторонами, чия інформація була перевірена як скомпрометована, і продовжить вивчення того, яка ще інформація була потенційно зламана", - пише компанія. Capcom підтвердила, що дані про ризики не містять інформації про кредитну картку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.