Facebook та Instagram можуть надсилати більше запитів на видалення вмісту. Сьогодні компанія оголосила, що дозволить всім адміністраторам сторінок по всьому світу видаляти зображення та відео для захисту прав, розширюючи охоплення цієї функції за межами обмеженої групи партнерів, які випробували запуск авторських прав на зображення.

Читайте Знай в Google News!

Facebook і Instagram зможуть надсилати запити на видалення повторно завантажених відео та зображень, якими вони володіють. Ці творці також матимуть можливість заробляти на інших акаунтах, якщо їх повторно завантажений контент монетизується за допомогою реклами In-Stream.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Facebook тільки у вересні розпочав підтримку заяв на зображення, захищені авторським правом. Хоча будь-хто може претендувати на права на зображення, суперечки між потенційними правовласниками зазвичай зводяться до того, хто першим подав позов. Якщо творці хочуть оскаржити рішення Facebook, вони можуть використовувати форми звітності Facebook інтелектуальної власності.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Той факт, що зараз люди можуть відстежувати та захищати свої власні зображення на Facebook, є серйозною зміною для платформи, особливо коли доступ стає все більш широким. Instagram особливо складна територія для видалення зображень. Акаунти часто повторно публікують зображення, якими вони не володіють, зазвичай за замовчуванням додаючи теги до аккаунту, з якого імовірно було створено зображення. Оскільки все більше сторінок починають претендувати на володіння, видалення може відбуватися частіше, що впливає на те, як люди використовують Instagram, і на кількість повторних публікацій, які відбуваються на платформі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.