Палити гуму в такій потужній машині, як C7 Corvette Z06, - це один із способів показати себе. Однак те, що ви можете керувати Z06, не означає, що ви дійсно можете робити "бернаут" на ньому, як показує це відео.

Читайте Знай в Google News!

Цей кліп був опублікований в мережі кілька днів тому і показує, як хтось намагається запалити гуму на спорткарі. Хоча незрозуміло, чи був за кермом власник, можливо, водієві варто було спробувати свої сили на чомусь дешевшому, перш ніж робити це на машині, як C7 Z06.

Це тому, що, намагаючись розкрутити задні колеса, вони всього лише спалюють зчеплення вщент. Можна побачити, як дим піднімається з-під днища автомобіля протягом декількох секунд, перш ніж водій вирішить, що достатньо, і вимкне акселератор.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дивно, але вони не відразу зрозуміли, що це не запах паленої гуми. Крім того, більшість водіїв відразу ж розпізнають запах палаючого зчеплення і знову відпускають дросель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.