Бортова фронтальна камера Tesla зафіксувала недавно момент, коли електромобіль врізався в задню частину Honda Civic на шосе CA-24 недалеко від Лафайєта, Каліфорнія.

Читайте Знай в Google News!

Відео було опубліковано в Твіттері відомим хакером і дослідником безпеки GreenTheOnly, який, як передбачається, отримав його зі складу, де знаходився цей Tesla.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На стандартних кадрах з передньої частини Tesla видно, як він мчить по одній з центральних смуг шосе. Згідно з окремим роликом, який накладає різні напівавтономні візуалізації Tesla на відео, з'ясовується, що різниця швидкостей між двома автомобілями під час заднього зіткнення становила шокуючі 63 милі на годину (101 км/год). Дані Blackbox від Tesla підтверджують, що в момент зіткнення він рухався зі швидкістю 136,55 миль на годину (219,7 км/год).

Відео обривається майже відразу після удару ззаду по Civic, тому важко сказати, який збиток був нанесений двом машинам, хоча ми припускаємо, що авто явно не підлягають ремонту.

GreenTheOnly зазначає, що автопілот відключився приблизно за 40 секунд до аварії, і спрацював звуковий сигнал попередження про лобове зіткнення.

Незрозуміло, чому водій Tesla продовжував прискорюватися після того, як автопілот був відключений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.иа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.иа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.