Apple нещодавно розпочала постачання своїх телефонів iPhone 12 Pro Max і iPhone 12 mini в різні країни. І так само, як iPhone 12 і iPhone 12 Pro, люди хочуть знати про довговічність нових телефонів через їх конструкції.

Читайте Знай в Google News!

Відомий блогер JerryRigEverything, який тестує телефони на міцність, а також відомий своїми розбірками, протестував обидва нових смартфона в своєму останньому відео.

У новій лінійці смартфонів Apple iPhone 12 використовується скло з кераміческим додаванням, яке, за твердженням компанії, міцніше звичайного скла. Під час його тесту на подряпини і iPhone 12 Pro Max, і 12 mini отримали подряпини на рівні 6 за шкалою твердості Мооса з більш глибокими канавками на рівні 7. Однак, у порівнянні зі звичайними скляними телефонами, навіть із захистом Gorilla Glass, ці подряпини менш помітні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, він спробував подряпати бічну панель смартфонів лезом, яким легко можна було подряпати алюміній iPhone 12 mini. Але було важко подряпати набагато більш тверду бічну панель з нержавіючої сталі iPhone 12 Pro Max.

Під час тесту на полум'я він запалив дисплей, намагаючись спалити пікселі. Навіть після 50 секунд витримки обидва пристрої залишаються без будь-якого пошкодження пікселів. Це може бути пов'язано з тим, що склокераміка діє як ізоляційний шар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.