Google за допомогою програми Gmail працює над тим, щоб зробити спілкування по електронній пошті більш безпечним і простим для людей з 2004 року. Що стосується безпеки, Google заявляє, що Gmail блокує понад 99,9% "спаму, фішингу та шкідливих програм".

Читайте Знай в Google News!

У найближчі тижні Google додасть Налаштування до Gmail, що дозволить користувачам продовжувати використовувати деякі інтелектуальні функції, такі як автоматична фільтрація, яка дозволяє розміщувати електронні листи в різних категоріях, таких як основні, соціальні та рекламні.

Інші елементи керування дозволять користувачеві персоналізувати продукти Google за допомогою даних з чату, Meet і Gmail. Іншими словами, продукти Google, такі як Assistant, Travel і Maps, можуть використовувати персональні дані, зібрані з Chat, Meet і Gmail, для підвищення зручності використання цих продуктів. Користувачі також можуть відключити зазначені вище функції при використанні обмежених версій інших продуктів Google.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.