Apple нещодавно випустила свій iPhone 12, і тепер ми можемо побачити, як час автономної роботи порівнюється в тесті на час автономної роботи з Google Pixel 5.

Читайте Знай в Google News!

У наведеному нижче Відео з PhoneBuff обидва телефони проходять ряд тестів на час автономної роботи, дозволяючи з'ясувати, який з них працює найдовше.

Як видно з відео, iPhone 12 поставляється з батареєю ємністю 2815 маг в порівнянні з батареєю на 4080 маг в Google Pixel 5.

IPhone 12 був першим телефоном, який вимкнувся, а Pixel 5 залишив 7 відсотків. IPhone 12 пропрацював 9 годин 1 хвилину, а Pixel 5 - 9 годин 26 хвилин, iPhone показав себе непогано, враховуючи, що у нього менша батарея, ніж у Pixel 5.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.