Google оголосив про кілька поліпшень, які з'являться в Картах Google, включаючи оновлення накладання COVID, функції замовлення їжі на винос та інформацію про завантаженість громадського транспорту в режимі реального часу.

Поряд з ними компанія повідомляє, що режим водіння Google Assistant, який дає вам доступ до таких функцій, як голосове управління музикою під час водіння, запускається в попередній версії в США.

Читайте Знай в Google News!

Режим водіння Google Assistant був вперше оголошений ще на Google I O 2019 і був помічений на деяких пристроях Android минулого місяця. Цей режим пропонує голосове управління такими функціями, як телефонні дзвінки і відтворення мультимедіа зсередини екрану навігації "карти", так що ви можете отримати до них доступ, не відриваючи очей від дороги. До них відносяться можливість читати нові повідомлення з різних додатків для обміну повідомленнями, відповідати на телефонні дзвінки і відтворювати мультимедійні файли з таких сервісів, як Spotify, YouTube Music і Google Podcasts. Google повідомляє, що користувачі матимуть можливість ввімкнути режим через спливаюче вікно на Картах або в налаштуваннях Google Assistant.

Google Maps, the verge

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Далі йдуть поліпшення накладення COVID-19 для Google Maps, які були запущені ще у вересні. У найближчі тижні він додасть до нього додаткову інформацію для Android і iOS, включаючи відомості про кількість випадків, виявлених в цілому в районі, а також посилання на інформацію про COVID, надану місцевою владою. Google каже, що це може допомогти вам знайти інформацію про місцеві правила та норми під час подорожей.

Скоро з'являться поліпшення в інформації Google Maps про завантаженість громадського транспорту. Google каже, що тепер карти можуть показати вам, наскільки завантажений громадський транспорт в режимі реального часу, допомагаючи вам уникнути певного маршруту поїзда або автобуса, якщо буде складно дистанціюватися від суспільства. Він заснований на відгуках користувачів Google Maps і буде доступний на Android і iOS по всьому світу. Ця функція заснована на прогнозованій інформації про завантаженість, яку Google вперше почав пропонувати в минулому році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.