Значки кнопок Sony PlayStation зайняли одну з найбільш завантажених станцій лондонського метро перед запуском нової PS5 у Великобританії.

Читайте Знай в Google News!

Ігровий гігант став партнером Transport for London (Tfl), щоб відсвяткувати запуск нової консолі, надавши новий вигляд станції метро Oxford Circus. За межами чотирьох входів на станцію характерний знак лондонського метро був замінений значками Sony X, трикутником, колом і квадратними кнопками.

Sony PlayStation, the verge

Поки не зрозуміло, скільки Sony заплатила TfL за незвичайну рекламну кампанію, яка триватиме всього 48 годин. Маркетинговий хід проводиться прямо перед магазином Microsoft компанії, що стоїть за конкуруючою консоллю Xbox, хоча неясно, чи було це навмисним ударом з боку Sony.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.