Нове покоління ігрових консолей вже тут! У цьому відео ми отримали паралельне порівняння Call of Duty: Black Ops Cold War. Ми порівнюємо PlayStation 5 з Xbox Series X і порівнюємо графіку та звуки з перших кількох місій кампанії.

Читайте Знай в Google News!

Вперше Call of Duty запропонувала набір ігор для різних поколінь. Якщо ви виберете цю спеціальну версію, ви зможете виконувати перехресне збереження між консоллю останнього покоління і новою консоллю, випущеної в цьому році. Ви також можете виконати перехресне збереження для іншого покоління та платформи. Ми перевірили це і змогли без проблем виконати перехресне збереження з PlayStation 4 на Xbox Series X.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.