Водієві пощастило піти з легкими травмами після аварії, що сталася в Модесто, штат Каліфорнія.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався на шосе 99 біля з'їзду з Канзас-авеню в минулі вихідні. Каліфорнійський дорожній патруль повідомляє, що водій вилетів на трампліні, а потім знову приземляється на асфальт.

Автомобіль Tesla Model 3, що знаходився поблизу в пробці, зняв аварію однієї зі своїх бічних камер, звернених назад.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

CBS 13 Сакраменто підтвердив місцевій владі, що водій отримав легкі травми в результаті аварії. Нам не вдалося знайти жодних фотографій або відеозаписів автомобіля після аварії, але ми вважаємо справедливим припустити, що автомобіль отримав серйозні пошкодження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.