Кевін Лін, співзасновник Twitch, залишає компанію, повідомив він у четвер в публікації на Medium. Після відходу лінь єдиним співзасновником Twitch став генеральний директор Емметт Шир-співзасновники Джастін Кан, Кайл Фогт і Майкл Сейбель більше не працюють в компанії.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з LinkedIn, лінь також обіймав посаду головного операційного директора Twitch з квітня 2008 року по січень 2018 року.

Лін не уточнив, що він планує робити далі. "Я з нетерпінням чекаю провести час з родиною та близькими, трохи поспати і розслабитися, трохи зайнятися фітнесом і, звичайно ж, багато відеоігор", - сказав Лін у своєму блозі на Medium. "Я так радий розширити свою цікавість і продовжувати досліджувати світ, в якому технології є позитивним підсилювачем у нашому житті. Я буду будувати знову".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Twitch був відокремлений від Justin.tv, сайту прямих трансляцій, заснованого Каном і Широм в 2011 році. Пізніше він був придбаний Amazon в 2014 році майже за мільярд доларів. Незважаючи на те, що Twitch поглинений корпоративним гігантом, він продовжує залишатися надзвичайно впливовим в ігровій культурі, і деякі з його провідних стримерів підписали багаторічні угоди, які, мабуть, досить прибуткові для стримінгу виключно на платформі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.