Найбільша загадка гри Demon's Souls для PS5-секретна замкнені двері, і геймерам її вдалося відкрити.

Читайте Знай в Google News!

Ключ від дверей, як з'ясовується, належить Ворону Спарклі, якого можна знайти в арочному камені Святилища штормів. Щоб отримати його, вам потрібно запропонувати іскристі керамічні монети, дуже рідкісний предмет. Здається, що потрібно десь від 25 до 30 монет.

Монети-це рідкісні предмети, які були здобуті у сильного ворога, але вони доступні тільки в обмеженій кількості в певних сценаріях.

Як і передбачалося, предмети по той бік дверей круті, але не повністю змінюють правила гри. Наприклад, після входу в кімнату, ви розблокуєте комплект броні Penetrator.

Distortion2 твітував про свій успіх, подякувавши Bluepoint за гру та двері, яка збільшила його аудиторію на Twitch.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.