Додаток для обміну миттєвими повідомленнями WhatsApp, як повідомляється, працює над новою функцією, яка дозволить відключати звуки у відео перед публікацією.

Читайте Знай в Google News!

Як зазначив WABetaInfo, веб-сайт, що відстежує WhatsApp, компанія, що належить Facebook, зараз розробляє функцію відключення звуку, і вона з'явилася в бета-оновленні.

"Після включення додаткових функцій шпалер і зникаючих повідомлень WhatsApp зараз працює над новими функціями. Наступна функція, доступна в майбутньому оновленні, дозволить відключати включення відео перед відправкою контакту або оновленням вашого статусу", - йдеться в звіті WABetaInfo.

Смартфон, фото: gettyimages
Смартфон, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

WhatsApp також почав надавати розширені функції шпалер для більшої кількості користувачів.

Ця функція дозволяє користувачам встановлювати різні шпалери для кожного чату. Ви можете встановити одні шпалери для всіх чатів в WhatsApp або вручну вибрати різні картинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.