Родстер Pagani Huayra отримав серйозні пошкодження після того, як його розбив син-підліток власника.

Читайте Знай в Google News!

Розглянутий родстер Huayra-це шасі 76029 з унікальною зовнішньою обробкою з вуглецевого волокна фіолетового кольору. На момент написання статті в мережі з'явилося лише кілька зображень і відео інциденту, але, незважаючи на їх низьку якість, вони показують, що ремонт італійського гіперкара буде дуже дорогим.

Схоже, що передня частина автомобіля отримала більшу частину пошкоджень, так як видно, що капот зігнутий вгору, а більша частина бампера була розбита. Крім того, принаймні одне з передніх коліс було відірвано від автомобіля, як і двері водія. Крім того, спрацювали подушки безпеки, і можна побачити розкидані по дорозі частини.

Pagani Huayra, carscoops

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Було підтверджено, що водій, 17-річний Гейдж Гілліан, який веде канал GG Exotics на YouTube, перебував за кермом з іншим творцем контенту на пасажирському сидінні. Обидва уникли аварії без серйозних травм.

Як зазначає The Drive, Huayra Roadster був доставлений власнику Тіму Гілліну ще в червні, поповнивши парк інших екзотичних автомобілів з сімейної колекції, в тому числі McLaren Senna, Lamborghini Urus, Bugatti Chiron і Rolls-Royce Dawn.

Pagani побудував всього 100 екземплярів Huayra Roadster і закінчив виробництво раніше цього місяця. Швидше за все, перед компанією буде поставлено завдання відремонтувати гіперкар і повернути йому колишню славу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.