Нові тимчасові твіти Twitter, відомі як флоти, повинні залишатися видимими після публікації всього 24 години. Але через помилку вони не зникають повністю, залишаючись доступними після закінчення терміну їх придатності. Про баг стало відомо буквально недавно.

Читайте Знай в Google News!

"Нам відомо про помилку, доступну за допомогою технічного рішення, при якому деякі URL-адреси засобів масової інформації можуть бути доступні через 24 години", - сказав представник Twitter в електронному листі The Verge. "Ми працюємо над виправленням, яке має бути випущено найближчим часом".

Twitter трохи запізнюється зі зникаючим контентом-флоти-це, по суті, їх версія історій з Instagram або Snapchat. Вони дозволяють користувачам мобільного Twitter коротко обмінюватися текстом, відео, зображеннями або іншими твітами. Вони не призначені для ретвіту, і ви не можете безпосередньо "лайкнути" флот, але ви можете відповісти на нього.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.