Snap нарешті готовий конкурувати з TikTok і буде платити творцям за публікацію на платформі. Сьогодні компанія офіційно оголошує про новий розділ Snapchat під назвою Spotlight, який відображатиме вертикальний відеоматеріал від користувачів, який більше схожий на мем і жарт, а не на повсякденний вміст, який раніше був заохочений Snap.

Читайте Знай в Google News!

Щоб заохотити людей регулярно публікувати знімки, компанія стверджує, що вона поділить 1 мільйон доларів між найпопулярнішими творцями додатків на день до кінця 2020 року. Це означає, що якщо хтось має особливо вірусне відео, вони можуть заробити більшу частину банку в 1 мільйон доларів. Неважливо, чи має ця людина величезну кількість передплатників; сума, яку отримують люди, в першу чергу грунтується на унікальних переглядах в порівнянні з іншими знімками в той день. Користувачі можуть продовжувати заробляти на своєму відео, якщо воно популярне протягом декількох днів.

Spotlight, який матиме окрему вкладку в додатку, запускається в 11 країнах, включаючи США, Великобританію, Францію, Німеччину та Австралію. Відео, які ви побачите в цьому розділі, можуть тривати до 60 секунд і на даний момент не мають водяних знаків. Це означає, що люди не можуть просто завантажити свої (або чужі) вірусні TikToks і завантажити їх в Snapchat. Як тільки ви натиснете на Spotlight, ви побачите знімки, запрограмовані на те, що, на думку алгоритму Snapchat, може вам сподобатися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.