Нова Xbox Series X продається на eBay за ціною до 5000 фунтів стерлінгів (6 609 доларів США) після того, як ігрова консоль була розпродана в звичайних магазинах.

Читайте Знай в Google News!

Відзначимо, що на момент старту продажу, консоль розкупили всього лише за 4 години. Але продавці на eBay розмістили нову модель на платформі за вищою ціною. Деякі повідомлення пропонують доставку в той же день або на наступний день за ціною до 5000 фунтів стерлінгів за Xbox.

Xbox Series X, скріншот
Xbox Series X, скріншот

Але більшість нещодавно проданих консолей коштували від 600 до 800 фунтів стерлінгів. Коментарі користувачів eBay розкритикували продавців за завищення цін. "Ви огидні", - йдеться в одному з коментарів. "Є діти, які відчайдушно потребують цієї консолі".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Однак інші заявили, що цього слід було очікувати, і покупці могли чекати поповнення запасів, щоб купити Xbox Series X за рекомендованою роздрібною ціною.

"Дорого, але ви отримуєте те, за що заплатили", - йдеться в одному з коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.иа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.иа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.