Apple нещодавно випустила Apple Mac mini, MacBook Air і MacBook Pro, в яких використовується новий чіп M1, а також macOS Big Sur. Згідно з останніми повідомленнями, деякі користувачі нового M1 MacBook Air, 13-дюймового MacBook Pro і Mac mini стикаються з проблемами підключення Bluetooth.

Для Mac mini така ситуація особливо дратує. Ютубер Патрік Томассо зазначив, що проблеми включають часте відключення від периферійних пристроїв або навіть повну відмову.

Читайте Знай в Google News!

У твіті Томассо окреслив проблему підключення свого M1 Mac mini, але він не самотній. Інші користувачі також стикаються з подібними проблемами. Його твіт говорить

"Я божеволію, намагаючись з'ясувати [B] проблеми з Bluetooth на цій машині. Я думав, що, можливо, у деяких з нас була окрема проблема, але форуми зі скаргами з'являються всюди”,

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

MacOS, gizchina

На Reddit деякі користувачі Mac M1 скаржилися, що сторонні та сторонні периферійні пристрої, включаючи миші, клавіатури та гарнітури, періодично відключаються.

Проблема, здається, пов'язана з апаратним забезпеченням Apple або macOS Big Sur. Це пов'язано з тим, що користувачі можуть успішно підключатися до аксесуарів Logitech за допомогою фірмового адаптера Bluetooth Unifying Receiver. Redditor зв'язався з Apple, щоб замінити його Mac mini, але альтернатива мала таку ж проблему.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.иа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.иа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.